0 ➡ Start hier: Alles over hosting bij Hoasted

Hieronder een overzicht van de belangrijkste handleidingen voor website hosting

Om te beginnen:

cPanel

Elk hosting account bij Hoasted krijgt een cPanel account, dat je kunt gebruiken om makkelijk alle aspecten van je account, zoals website, bestanden, applicaties en e-mail die gehost wordt op je account, te configuren. cPanel is een controlepaneel beschikbaar op al onze accounts en indien besteld ook op onze maatwerk VPS/servers.

Voor het gebruik van cPanel voor je hosting, domeinen, e-mail en SSL certificaten zie hieronder of raadpleeg je de betreffende rubriek.

Inloggen op jouw cPanel

Instellingen

Inzicht in het gebruik

Website verhuizen

Als je elders al een site hebt (bij andere provider of op je eigen computer) en die wilt verhuizen naar Hoasted, dan kun je dat zelf doen met onderstaande handleidingen. Je kunt ook Hoasted inschakelen daarvoor, bij de pakketten vanaf Professional rekenen we daar geen kosten voor!

FTP

De meeste websites bestaan uit zowel bestanden als een database. Het snelste is vaak om de website te importeren met Installatron in je cPanel. Als dat niet gaat, dan kun je de website-bestanden verplaatsen (uploaden) met FTP naar de Hoasted server. Daarvoor gebruik je een FTP-programma, bijvoorbeeld FileZilla. 

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.