De snelste manier om bestanden te plaatsen

[viewBag] title = "Wat is de snelste manier om bestanden te verplaatsen?" url = "/handleiding/hosting/bestanden-snel-verplaatsen" layout = "kb-detail-nl" is_hidden = 0 navigation_hidden = 0 meta_title = "Wat is de snelste manier om bestanden te verplaatsen?" meta_description = "Als je grote bestanden wil verplaatsen kun je een FTP gebruiken. Veel FTP clients zijn gratis, en je kunt ze meestal installeren in minder dan 15 minuten." seo_title = "Wat is de snelste manier om bestanden te verplaatsen?" seo_description = "Als je grote bestanden wil verplaatsen kun je een FTP gebruiken. Veel FTP clients zijn gratis, en je kunt ze meestal installeren in minder dan 15 minuten." seo_keywords = "FTP , transfer bestanden, FTP tools, bestanden verplaatsen," robot_index = "index" robot_follow = "follow" ==

Wat is de snelste manier om bestanden te verplaatsen?

Vaak kunnen kleine bestanden gemakkelijk worden overgedragen met een eenvoudige File Manager die het werk snel doet. Maar als er talrijke bestanden zijn, honderdduizenden, of als het bestand te groot is, is een FTP een veel snellere oplossing. Er zijn veel FTP-clients gratis beschikbaar, en de meeste kunnen snel worden ingesteld en geïnstalleerd in minder dan 15 minuten.

Voor Windows, Mac en Linux zijn er verschillende FTP-programma's die gebruikt kunnen worden:

• WinSCP -

bestanden veplaatsen

Dit is een van de meest krachtige en eenvoudige FTP tools voor Windows. Hoewel de interface van de tool een beetje te veel opties heeft die het ingewikkeld kunnen maken is de tool vrij eenvoudig te gebruiken. Je ziet dat de linkerkant bestanden op de computer toont, en de rechterkant bevat bestanden op de server. Een simpele klik op een bestand geeft je de optie om te downloaden, te uploaden of te bewerken. Dit programma biedt ook mogelijkheden om mappen te synchroniseren en bv een bestand van de website op te halen, in de ingebouwde teksteditor te bewerken en dan weer op de website op te slaan.

• FireFTP –

bestanden verplaatsen FTP tools

Dit is een FTP-client die gratis verkrijgbaar is in de Mozilla Firefox browser, als add-on. Het werkt naadloos met elk platform (Mac, Windows of Linux) en geeft de gebruiker een probleemloze ervaring.

• FileZilla -

filezilla file transfer

Dit is een van de meest eenvoudig te gebruiken FTP-clients voor Windows, Mac en Linux. Zorg dat bij het installeren van gratis programma's als deze geen andere programma's (adware) mee geïnstalleerd worden.

Hieronder staan nog enkele FTP clients -

• Transmit – Ondanks dat hij niet gratis is, is deze client enorm populair onder Mac-gebruikers, met name onder webontwikkelaars. Dit is vooral te danken aan zijn functies, zoals map synchronisatie, disk functie en hogere snelheden. Hij staat ook bekend om zijn soepele integratie met de Mac-omgeving, dus hij is ook zeer gebruiksvriendelijk .
  • Cyberduck – Dit is een gratis en open source tool die werkt op zowel Mac en Windows. Native Mac functies, zoals het opslaan van inloggegevens en lokaliseren van bestanden in de finder maken dit een populaire keuze van vele gebruikers.
  • gFTP – gFTP is een eenvoudige, open source-client voor Linux gebaseerde OS. Protocollen zoals FTP, FTPS (control connection only), HTTP, HTTPS, SSH en FSP worden ondersteund.

Beste FTP clients voor Windows, Mac en Linux

Enkele aanbevelingen:

Lees het artikel hieronder: http://www.wpbeginner.com/showcase/6-best-ftp-clients-for-wordpress-users/