FTP instellen: overige programma's

Je kunt ook een andere FTP-programma gebruiken om de website bestanden van je computer te uploaden naar je website op de Hoasted server, of omgekeerd om bestanden van je website te downloaden naar je computer.

FTP Instellingen

Voor je FTP programma heb je de volgende instellingen nodig om de bestanden naar je website te kunnen uploaden:

• Host: ftp.jouwdomein.nl of de FTP hostname die je gestuurd is in de welkomse-mail voor de website (Onderwerp: Je webhosting informatie).
  • Protocol: FTP met TLS (versleuteld) of SFTP
  • Poort: 21 (poort 22 als je SFTP gebruikt)
  • Gebruiker: je cPanel gebruikersnaam (in geval van extra FTP account: [email protected] )
  • Wachtwoord: je cPanel wachtwoord
  • Map (Directory): /public_html Je zult er even (dubbel) op moeten klikken om die te openen in het rechterscherm van je FTP-programma. Als je een subdomein of extra domein gebruikt heeft die een andere map.