WordPress fout kan de map uploads/jaar/maand niet maken

Het kan voorkomen dat WordPress een foutmelding geeft bij het plaatsen van een media bestand, bijvoorbeeld "Kan de map uploads/2018/07 niet maken (can't create folder uploads/2018/07)".

Mogelijke oplossingen:

• Ga in WordPress Dashboard naar Instellingen > Media
    Vul in als map waarin de uploads geplaatst moeten worden:

wp-content/uploads

• Het kan zijn dat de rechten niet goed staan.
    Wijzig de rechten vanuit je FTP-programma of met cPanel > Bestandsbeheer (File Manager) > dit gaat automatisch naar de public_html map.
    Controleer of de wp-content map als rechten heeft 0755, anders aanpassen
    Open de map wp-content en kijk of de uploads map als rechten heeft 0755, anders aanpassen.