In welke map moet ik de website plaatsen

Website in map plaatsen

Het hoofddomein van je cPanel account zit in de public_html map. Heb je een extra domein toegevoegd of een subdomein, dan krijgen die een eigen map waarin de website bestanden geplaatst kunnen worden.

Bestandsbeheer (FileManager) van cPanel toont automatisch de bestanden in de public_html map als je die opstart.

In een FTP-programma zul je de public_html map zelf moeten openen.