Hoe vind ik de MySQL versie

Als je je website een al tijdje geleden hebt gemaakt en je een versie van MySQL hebt gebruikt voor back-end support, zijn er in verloop van tijd versies van de software uitgerold, elke versie met betere support, gebruiksgemak en robuustere structuur om je websiteverkeer te verwerken. Hoasted zorgt ervoor steeds naar de nieuwste versie van MySQL te updaten, zodat je een goed functionerende website hebt, zonder storingen. Je kunt de huidige versie van MySQL die je gebruikt zien in je cPanel account.

MySQL versie

1. Log in op je cPanel account.
  2. Navigeer naar Databases > phpMyAdmin

phpMyAdmin knop

De phpMyAdmin pagina wordt weergegeven. Bekijk het Server Type en versienummer van MySQL/MariaDB in de Database Server sectie aan de rechterkant:

Database Server