WordPress blokkeren IP-adressen op inlogpagina

Het gebruik van specifieke beveiligingsplugins voor IP restrictie raden wij voor WordPress af. Wij regelen op serverniveau al het blokkeren van inlogpogingen voor jou. Pagina’s zoals wp-login.php worden zelfs extra gescreend op inlogpogingen, om ongewenst verkeer buiten de deur te houden.

IP extra beveiligen

Als je de loginpogingen per IP toch extra wilt beveiligen, raden wij aan gebruik te maken van je .htaccess restrictie. Deze manier van restrictie (met alleen toegang vanaf jouw IP-adres) werkt veel efficiënter in het filteren van requests dan een plugin in Wordpress. Zie hieronder een voorbeeld:

<Files wp-login.php>

order deny,allow

Deny from all

allow from xx.xxx.xx.xx

</Files>