Blokkeren van specifieke IP adressen op een pagina

Specifieke IP adressen blokkeren

Het gebruik van specifieke beveiligingsplugins voor IP restrictie raden wij voor WordPress af. Wij regelen op serverniveau het blokkeren van inlogpogingen voor jou. Pagina’s zoals wp-login.php worden zelfs extra gescreend op inlogpogingen, om ongewenst verkeer buiten de deur te houden.

Als je de loginpogingen per IP wilt beveiligen dan raden wij aan gebruik te maken van je .htaccess restrictie. Deze manier van blokkeren/restrictie werkt veel efficiënter in het filteren van requests dan een plugin in Wordpress. Zie bijvoorbeeld hier een voorbeeld:

<Files wp-login.php>

order deny,allow

Deny from all

allow from xx.xxx.xx.xx

</Files>

Door je eigen IP-adres in de allow from regel op te nemen, ben jij de enige met toegang tot de wp-login.php!