Webhosting

Webhosting is een essentieel onderdeel van het succes van jouw website. Het is de motor achter jouw online aanwezigheid en zorgt ervoor dat jouw website 24/7 toegankelijk is voor bezoekers over de hele wereld.

Hoe werkt webhosting?

Webhosting is het proces waarbij jouw website wordt opgeslagen op een krachtige computer, ook wel een server genoemd. Deze server is permanent verbonden met het internet, zodat jouw website toegankelijk is voor bezoekers over de hele wereld. Wanneer iemand jouw website bezoekt, stuurt de server de inhoud van jouw website naar de browser van de bezoeker, zodat deze jouw website kan bekijken.