Bestellen - Hosting

Hosting bestellen bij Hoasted

Om een nieuw webhosting account te bestellen (Webhosting, WordPress hosting of WooCommerce hosting), kijk je eerst op de betreffende hostingpagina welk voor jou de beste keuze qua specificaties is:

Vervolgens ga je dat bestellen. De stappen daarvoor zijn:

 1. Log in op je Hoasted klantenpaneel
 2. Klik bovenin op Bestel (Order) > en vervolgens op wat je nodig hebt aan hosting, bijvoorbeeld Webhosting:

 3. Daar selecteer je of je het pakket op een nieuwe of een al bestaande domeinnaam wilt (of als je al een domeinnaam hebt) en vul de gewenste domeinnaam in.
 4. Selecteer het pakket dat past bij de behoeften van de website en klik daar op de Nu bestellen knop:
 5. Vervolgens vul je de domeinnaam in (mag een nieuwe domeinnaam zijn, maar kan ook een domein zijn dat je naar Hoasted verhuisd, een nieuw domein wilt registreren of je bestaande domein, zie bijvoorbeeld:

  Klik dan op Gebruik
 6. Selecteer dan over welke periode je een abonnement wilt: 3, 6, 12, 24 of 36 maanden. Hoe langer, hoe goedkoper (omgerekend per maand):
 7. Kies of je aanvullingen wilt, bijvoorbeeld
  * CDN (Content Delivery Network: deze site over de hele wereld snel),
  * Gratis maand Office 365 of Google Workspace,
  * LiteSpeed Cache (met name voor sites met veel wijzigingen en webshops interessant in verband met de maximale snelheid)
  * Sectigo PositiveSSL jaarabonnement met configuratie (Hoasted zorgt dat er direct SSL staat op jouw website, zodat die alleen beveiligd bezocht kan worden)

 8. Klik op Doorgaan-knop (in de rechterkolom)

 9. Je komt dan in het overzicht van je bestelling. Controleer je bestelling en indien akkoord, klik dan Afrekenen en rond in het volgende scherm je bestelling af.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.