Bestellen - Email

Als je als klant bij Hoasted e-mail wilt bestellen, dan heb je drie mogelijkheden:

Email bestellen:

1. Office 365 e-mail
  2. Google Workspace e-mail
  3. Alleen e-mail, zonder website

Bestellen Microsoft 365 e-mail

Stappen hiervoor zijn:

1. Log in op je Hoasted klantenpaneel
  2. Klik bovenin Bestellen en selecteer Email in de Cloud:

Email bestellen in de cloud

3. Je komt dan in het scherm met alle door Hoasted aangeboden Microsoft producten. Kies het juiste product, bijvoorbeeld Microsoft 365 Business Basic en abonnementsperiode (bijvoorbeeld jaarlijks) en klik op de groene Nu bestellen knop:

Microsoft 365 business basic

4. Vul in het volgende scherm in: Het aantal accounts, je domeinnaam en de gewenste mailadressen:

Configureer scherm

Desgewenst kun je nog 50Gb extra bijbestellen door die optie aan te vinken.

5. Klik als alles goed staat op de blauwe Doorgaan-knop. Je ziet dan:

Overzicht van producten

6. Klik tot slot op afrekenen, kies je betaalmethode en rond de bestelling af.

Bestellen Google Workspace email

Stappen hiervoor zijn:

1. Log in op je Hoasted klantenpaneel
  2. Klik bovenin Bestellen en selecteer Email in de Cloud:

Email bestellen in de cloud-2

3. Je komt dan in het overzicht van ondermeer de Google Workspace abonnementen die Hoasted aanbiedt. Selecteer het juiste Google Workspace pakket door op de groene Nu bestellen knop te klikken:

Verschillende e-mail diensten

4. In het overzicht hieronder geef je aan of je een maand- of jaarabonnement wilt, voor welk domein en voor welke mailadressen klik dan op de Doorgaan knop.

Selecteer maand- of jaarabonnement

5. Je komt dan in het scherm met overzicht van wat je bestelt:

Overzicht pagina van de bestelde diensten

Je kunt het nog aanpassen (via de Aanpassen link), klopt het met wat je wilt bestellen klik dan op Afrekenen-knop.

6. Je komt dan in het afrekenscherm, kies daar de betaalmethode, vink de knop voor de Algemene voorwaarden aan  en rond je bestelling af:

Betaal opties

Hoasted Email only account

In geval je een Hoasted e-mail account wilt, bijvoorbeeld omdat er geen website is op jouw domein, maar je wel e-mail wilt, volg je deze stappen:

1. Log in op je Hoasted klantenpaneel
  2. Klik bovenin op bestel en selecteer Webhosting:

Web hosting in klantenpaneel

3. Kies op deze bestelpagina Enkel email en klik op de groene Nu bestellen knop:

Nu bestellen knop

4. In het nieuwe scherm geef je de domeinnaam aan. Je kunt kiezen tussen:a. Nieuwe domeinnaam registrerenb. Je domein naar ons verhuizenc. Je gebruikt je bestaande domeinnaam en update zelf de nameservers:In dit voorbeeld registreren we een nieuwe domeinnaam, mijnemaildomein.nl, vullen die in en klikken op Controleer:

Controleer of domein beschikbaar is

5. In dit voorbeeld klik je dan onder .nl op de Toevoegen knop en je komt in het volgende scherm:

Controleer of domein beschikbaar is-2

De domeinnaam krijgt Toegevoegd en je kunt onderin klikken op Doorgaan:

Kies de juiste domeinextensie

6. Je komt in het volgende scherm, waar je nog hostingmogelijkheden kunt toevoegen. Deze zijn voor enkel email niet relevant, dus klik op Doorgaan:

Overzicht pagina van de bestelde pakketten

7. Desgewenst voeg je nog ID bescherming toe aan je bestelde domein, veelal wordt dit niet gekozen. Klik Doorgaan:

ID protectie toevoegen

8. In het volgende scherm kun je je bestelling nog aanpassen en vervolgens op Afrekenen klikken:

Afreken button

9. Op dit scherm kies je je wachtwoord (waarmee je in kunt loggen om mailadressen aan te maken, wachtwoorden te wijzigen, en andere zaken). Daarnaast geef je aan hoe je wilt betalen en tot slot of je Akkoord bent met de  algemene voorwaarden. Klik dan op Order afronden:

Order afronden