Hoe bestel ik een hosting pakket

Als je een website wilt bestellen bij Hoasted en nog geen klant bent, maak je eerst je klantenaccount

De stappen om een hosting pakket te bestellen zijn:

  1. Log in op jouw Hoasted klantenaccount. Als je je inloggegevens kwijt bent stuur dan een mail aan support@hoasted.com, wij laten dan de inloggegevens opnieuw naar je mailen.
  2. Klik bovenin op Bestel (Order) en kies de hosting (Web hosting, WordPress hosting of WooCommerce hosting). Zie voor de verschillen onze hostingpagina

  3. Klik op de Nu bestellen knop van het gewenste hostingpakket, bijvoorbeeld:

  4. Vervolgens geef je de domeinnaam op waaronder je website moet komen te draaien. Je kunt een domeinnaam laten registreren of de domeinnaam gebruiken die al op jouw naam staat bij Hoasted, die je wilt verhuizen of waarvan je zelf de nameservers aanpast.

  5. In geval van een nieuw domein wordt gecontroleerd of die beschikbaar is. Is dat het geval dan krijg je de mogelijkheden in beeld en klik je op de betreffende knop Registreer:

  6. De toevoegen knop heet dan Toegevoegd, klik onderaan op
  7. Kies vervolgens de factuurperiode. Als je kiest voor minimaal per jaar krijg je het abonnement de eerste periode voor de aanbiedingsprijs, vervolgperiodes zijn tegen de normale kosten. Vink eventueel gewenste aanvullingen aan: (CDN, Gratis Google Workspace of Microsoft Office 365, Infinite Cache en/of  SSL configuratie) En klik op Doorgaan.

  8. Vink aan of je ID bescherming wilt (niemand kan zien dat je de eigenaar bent van het domein) en kies desgewenst andere nameservers dan de drie standaard Hoasted nameservers die al zijn ingevuld. Klik doorgaan

  9. Je krijgt het overzicht van je bestelling, verwijder eventueel niet gewenste producten door op de x te klikken. Je kunt ook nog de naam aanpassen. Klik daarna op Afrekenen:

  10. Je komt nu in het afrekenscherm, waar je aan kunt geven hoe je wilt betalen en dan de bestelling kunt plaatsen. Normaal gesproken zal dit binnen een halve dag beschikbaar komen en meestal veel sneller.
Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.