Mijn FTP-programma geeft aan too many connections

Meerdere verbindingen in de FTP software openen zonder het sluiten van de vorige na een bestandsoverdracht, kan resulteren in inactieve FTP verbindingen. Deze inactieve verbindingen kunnen ook het resultaat zijn van onjuiste of gebrekkige instellingen.

Too many connections:

too many ftp connections

Hosting plannen zoals VPS, Dedicated en Beheerde plannen bieden een functie voor het beheren en controleren van het aantal verbindingen dat tegelijkertijd kan worden geopend. In de meeste gevallen is dit aantal 10. Als je deze limiet overschrijdt, krijg je foutmeldingen terwijl het verhogen van het standaardaantal foutmeldingen kan voorkomen.

Als er op één account teveel FTP verbindingen worden geopend, zal de server deze weigeren. Als je daarnaast teveel of te grote bestanden tegelijkertijd wil uploaden en dan dit bericht ontvangt kan het helpen om het programma, de applicatie of software te herstarten, dit zorgt voor een harde reset van al je verbindingen en het brengt ze opnieuw tot stand.