➡ Start hier: Alles over SSL bij Hoasted

SSL certificaten beveiligingen de verbinding van je website. Via een versleutelde HTTPS verbinding beschermt je domein bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het doen van bestellingen en online betalingen en gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens. Het is de beste manier om de gegevens van je gebruikers te beschermen en ze te beschermen tegen identiteitsdiefstal. Met een SSL Site Seal (een groen slotje) in je adresbalk laat je je klant weten dat ze je website met een gerust hart kunnen gebruiken en daarop formulieren invullen. Bovendien is een website via SSL sneller en scoort hoger in de Google zoekresultaten. Je voorkomt tevens dat mensen die de Chrome browser gebruiken een waarschuwing krijgen als de site niet via https:// bezocht wordt (vanaf juli 2018).


SSL artikelen van Hoasted.

 1. Het wat en waarom van een SSL certificaatIn een duidelijk artikel leggen we uit wat een SSL certificaat is en waarom het gewenst en vaak noodzakelijk is een SSL certificaat voor een website te hebben.
 2. Besluit welk certificaat gewenst is.

  Lees hier ons overzichtsartikel verschillende certificaattypen

 3. Bestellen en aanvragen SSL certificaat

  Hoasted handleiding SSL certificaat aanvragen/bestellen.

 4. Installeren van een SSL certificaat

  Lees hier  hoe je je SSL certificaat installeert

 5. Installeren van een Let's Encrypt certificaat

  Handleiding installeren Let's Encrypt certificaat. Lees bij foutmeldingen ons overzicht van mogelijke oorzaken en oplossingen.

 6. Zorgen dat bezoekers de site alleen nog beveiligd kunnen bezoekenHiervoor moeten alle links in de site met https:// beginnen in plaats van http:// Voor WordPress is er een plugin die daarbij behulpzaam is. 
 7. Zorg dat je certificaat op tijd verlengd wordt

  Na 90 dagen (Let's Encrypt) of 1 of 2 jaar (betaalde certificaten) wordt je certificaat ongeldig. Je moet daarom tijdig een nieuw certificaat (laten) installeren. Meld je daarom aan op de Hoasted SSL Checker. Je ontvangt dan ruim van te voren een e-mail met de melding dat het SSL certificaat gaat verlopen.

 8. Alles uitbesteden

  Wil je dat Hoasted een SSL certificaat voor je aanvraagt/installeert en zorgt dat alle pagina's op je website alleen beveiligd bezocht kunnen worden, vraag dan de prijs aan door een e-mail te sturen aan support@hoasted.com!

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.