SSL met Let's Encrypt certificaat

De Let's Encrypt SSL certificaten bij Hoasted zijn standaard en kosteloos inbegrepen. Dit zijn domain validated SSL certificaten.

Handleiding om dit te installeren voor je domein.

1. Log in op de betreffende cPanel account
  2. Onder het kopje 'Beveiliging (Security)' zie je 'Lets Encrypt SSL'
  3. Naast je hoofd domeinnaam zie je '+ issue'. Klik daarop
  4. Standaard wordt je certificaat op het kale hoofddomein geïnstalleerd (voorbeeld.nl).
  5. Selecteer ook je gewenste extra subdomeinen. Alle domeinen moeten verwijzen naar de server (in de DNS met A record of CNAME) om de SSL te kunnen installeren. Indien een domein of subdomein stopt met verwijzen naar de server, zal het volledige certificaat niet kunnen vernieuwen. Kies dus enkel de noodzakelijke domeinnamen.
  6. Vink 'install mail certificate' onderaan uit
  7. Klik op issue

Wij zijn met Hoasted direct gekoppeld aan de Let's Encrypt certificate authority. Deze SSL certificaten zijn volledig gecertificeerd, en top op het gebied van encryptie en beveiliging.

Indien er geen standaard SSL gewenst is, maar bijvoorbeeld een certificaat met een ‘Extended Validation’, dan zijn deze te bestellen via onze website:

https://www.hoasted.com/producten/ssl

Uitleg over de verschillen tussen de gratis en de drie verschillende betaalde certificaten staat op: https://support.hoasted.com/article/106-verschillen-tussen-gratis-en-betaalde-ssl-certificaten.