Alles over backups

Wij maken minimaal twee per dag een backup van alle data in jouw account, welke je volledig zelf kunt inzien of herstellen via JetBackup in cPanel, tot wel 6 maanden terug! Wil je zelf nog extra backups maken? Dan is dat ook prima mogelijk met onderstaande handleidingen.

Backups herstellen

Backups maken

Alles over backups

Bewaar periode van backups

De backups die wij maken worden volledig automatisch uitgevoerd zonder dat jij hier iets voor hoeft te doen. Zie onderstaand onze huidige backup policy inclusief bewaartijd.

1. Backups 2 keer of vaker per dag. Bewaartijd: 14 dagen.
  2. Wekelijkse backups: Bewaartijd: minimaal 2 weken
  3. Maandelijkse backups: Bewaartijd: maximaal 6 maanden

Waar worden mijn backups opgeslagen?

We maken zowel server-backups als cPanel account-backups. Deze worden op zowel de server zelf, externe servers als ook zelfs in externe datacenters opgeslagen. Hiermee is backup data onafhankelijk van zowel hardware, datacenter alsmede leverancier opgeslagen. Alle data blijft in Europa en wordt niet op servers buiten Europa opgeslagen.