Backup - E-mail herstellen met JetBackup

Volg onderstaande stappen om een e-mailbox uit je account te herstellen:

1. Log in op cPanel en navigeer naar de JetBackup tool.
  2. Klik op het 'Email Accounts' icoontje om naar de bestand backups te gaan
  3. Kies vervolgens het e-mailaccount waarvan van de backup welke je wilt herstellen en klik op de knop 'Choose other backup' om het moment te selecteren
  4. Onderaan de pagina zal nu de knop 'Restore' verschijnen. Zodra je het restore proces start zal de gehele inhoud van de mailbox overschreven worden met de mailbox uit de backup. Het is daarnaast ook mogelijk om de backup te downloaden via de 'Download' knop.
  5. Na het klikken op de 'Restore' knop kun je op de pagina JetBackup > Queue de status van het herstel inzien.