Backup - Database herstellen met JetBackup

Volg onderstaande stappen om een database uit je account te herstellen:

1. Log in op cPanel en navigeer naar de JetBackup tool.
  2. Klik op het 'Database' icoontje om naar de database backups te gaan
  3. Kies vervolgens de database welke je wilt herstellen en klik op de knop 'Choose other backup' om een ander tijdstip te selecteren
  4. Kies hier een tijdstip van wanneer je de backup wilt herstellen
  5. Onderaan de pagina zal nu de knop 'Restore' verschijnen. Zodra je het restore proces start zal de gehele database overschreven worden met de database uit de backup.
  6. Na het klikken op de 'Restore' knop kun je op de pagina JetBackup > Queue de status van het herstel inzien.