Ik kan niet inloggen in cPanel

Inlog problemen in cPanel

Inloggen op je cPanel account is eenvoudig. Echter, de problemen die kunnen ontstaan als je niet in kunt loggen kunnen verschillende redenen hebben:

1. Onjuiste cPanel URL: Als je net een account hebt aangemaakt en een domein bij ons hebt geregistreerd, dan is de kans groot dat onze servers nog niet verwijzen naar jouw domein.
  2. Je firewall blokkeert de cPanel poorten door middel van de internetverbinding die je gebruikt, etc. In dergelijke situaties kun je een tijdelijke cPanel URL gebruiken die je krijgt als je contact opneemt met ons over de problemen. Probeer ook even via je mobiel waarbij Wifi uitstaat.
  3. Onjuiste gebruikersnaam: Een onjuiste gebruikersnaam leidt niet tot een specifieke foutmelding. De gebruikersnaam van het hosting account kan worden gecontroleerd in je Hoasted klantenpaneel of in je e-mail (het bericht met als onderwerp: Je webhosting informatie. Je kunt ook mailen aan support@hoasted.com om de inloggegevens opnieuw naar je te laten mailen.
  4. Incorrect wachtwoord: Dit zal resulteren in een foutmelding specifiek voor de fout, en wordt getoond in de meeste FTP software. Je kunt ook mailen aan support@hoasted.com om de inloggegevens opnieuw naar je te laten mailen.
  5. Het account kan zijn opgeschort: Hoewel je bij ons geregistreerd staat en een cPanel account heb aangemaakt en ook een domein gekocht hebt, kan het account zijn geschorst of aangehouden om verschillende redenen, zoals onjuiste financiƫle transacties, foutieve gegevens opgegeven tijdens de registratie, etc. Dit kan erin resulteren dat je cPanel account niet toegankelijk is voor jou, terwijl de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn.