➡ Start hier: Alles over email instellen bij Hoasted

In dit artikel alles over het aanmaken, instellen en gebruiken van Hoasted email op jouw laptop, computer of mobiele telefoon. Staat er niet tussen wat je zoekt? Laat het ons weten en we maken ook voor jouw applicatie een custom handleiding.

Email instellen op jouw apparaat of programma

Onderstaand de handleidingen voor het instellen van je Hoasted email in verschillende  email programma's of applicaties:

Handmatige instellingen

Staat jouw programma er niet bij of ben je op zoek naar de handmatige instellingen? Bekijk dan onderstaand:

Aanmaken of wijzigen van email accounts

In je Hoasted cPanel kun je veel in orde maken, lees hier de handleidingen over:

Email extern instellen

Wanneer je gebruik maakt van Google G Suite of Office 365 cloud, dan dien je jouw hosting account in te stellen om email extern af te leveren. Gebruik daarvoor onderstaand artikel:

Email foutopsporing

Kom je ergens niet uit of kom je een foutmelding tegen? Gebruik onderstaande artikelen: