Email instellen: Apple Mail

Hieronder de stappen om je emailaccount bij Hoasted in te stellen in je Apple Mail:

1. Klik bovenaan je scherm op Mail en in dat rijtje op Voorkeuren…
  2. Klik in dat scherm op Accounts en daarna op het +-teken linksonder
  3. Je ziet het scherm Kies een Mail-account aanbieder, vink aan Andere Mail-account en klik op Ga door
  4. Je komt nu in Voeg een Mail-account toe
    Vul hier je volledige naam (zoals ontvangers die in beeld krijgen), je emailadres en je wachtwoord in. Klik dan op Log in:
  5. Vul in:
    * Type account: IMAP
    * Server inkomende mail: myfasthosting.email
    Server uitgaande mail: myfasthosting.email
    Klik op Log in

6. Selecteer de programma’s die je samen met Mail wilt gebruiken en klik op Gereed
  7. Je kunt nu gaan testen of het goed werkt. Stuur een mail aan mailbot@hoasted.com, binnen een minuut zou je een antwoord moeten ontvangen.

Problemen of vragen? Neem contact op met: support@hoasted.com

Instellingen wijzigen in Apple Mail

Daarvoor moet je bovenin klikken op Mail > Voorkeuren (Preferences) > Accounts, selecteer het account waarin je iets wilt wijzigen.

Poort wijzigen voor uitgaande mail SMTP

Mocht je de poort voor uitgaande mail willen wijzigen in 465 volg dan deze stappen.

1. Klik bovenin op Mail > Voorkeuren (Preferences) > Accounts > Server instellingen (Server Settings), klik het uitgaande account pop-up menu, kies Bewerken SMTP server lijst (Edit SMTP Server List)

2. Klik op de betreffende server
    Haal vinkje weg bij Automatisch verbindingsinstellingen beheren. Dan kun je de poort aanpassen en Gebruik TLS/SSL