➡ Start hier: Alles over email instellen bij Hoasted

In dit artikel alles over het aanmaken, het instellen en gebruiken van Hoasted email op jouw laptop, computer of mobiele telefoon. Staat er niet tussen wat je zoekt? Laat het ons weten en we maken ook voor jouw applicatie een custom handleiding.

Email instellen op jouw apparaat of programma

Onderstaand de handleidingen voor het instellen van je Hoasted email in verschillende  email programma's of applicaties:

E-mail professioneel laten instellen?

Geen zin of tijd om zelf de instellingen te doen? Laat je email dan professioneel instellen door Hoasted support. Voor eenmalig €29,- per apparaat stellen we alles voor je in (drie e-mail accounts inbegrepen). Daarvoor loggen we op afstand in op het apparaat van toepassing en stellen we jouw e-mail programma van voorkeur (bijvoorbeeld Outlook, Thunderbird, Apple Mail of ander programma) volledig voor je in. Installeer de Chrome Remote Desktop extensie en vraag 'email professioneel laten instellen' hier aan.

Aanmaken, wijzigen, verwijderen en doorsturen van email accounts

In je Hoasted cPanel kun je veel in orde maken, lees hier de handleidingen over:

Email instellingen voor Microsoft 365 en Google Workspace in cPanel

Wanneer je gebruik maakt van Google Workspace of Microsoft 365 cloud, dan dien je jouw hosting account in te stellen om email extern af te leveren. Gebruik daarvoor onderstaand artikel:

Email foutopsporing

Kom je ergens niet uit of kom je een foutmelding tegen? Gebruik onderstaande artikelen:

Email backups terugplaatsen

Ben je belangrijke e-mails kwijt, heb je die per ongeluk verwijderd of zelf een hele map of de mailbox?

Spam voorkomen en mail filtering