Hoe wijzig ik mijn email wachtwoord

We versturen uit veiligheid geen email wachtwoorden of logins via chat of support. Om een wachtwoord te resetten, kun je inloggen op je cPanel hosting pakket en het vanuit daar wijzigen. Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Log in in je cPanel
    Indien je je cPanel gegevens niet weet, log je in op je Hoasted klantenomgeving (www.hoasted.com/login) en ga je naar Diensten > Mijn services. Vanuit daar kun je zonder wachtwoord inloggen op je cPanel hosting account. Alternatief is dat je een ticket indient naar support@hoasted.com, dan mailen wij de inloggegevens van je cPanel.
  2. Ga naar Email accounts
    Dit staat in je cPanel bovenin het menu of onder het kopje emails.
  3. Klik op 'beheren' of 'manage'
    Deze knop staat naast je emailadres.

4. Voer je nieuwe gewenste wachtwoord in en klik op 'Update Email Settings' om het wachtwoord op te slaan.

5. Controle
    Je kunt nu testen of je login goed werkt door in te loggen op onze webmail omgeving https://webmailsecure.com/.