Hoe wijzig ik mijn email wachtwoord

We versturen uit veiligheid geen email wachtwoorden of logins via chat of support. Om een wachtwoord te resetten, kun je inloggen op je cPanel hosting pakket en het vanuit daar wijzigen. Volg daarvoor de volgende stappen:

1. Log in in je cPanel
  2. Ga naar Email accounts (bovenin het menu of onder het kopje emails)
  3. Klik op het de Wachtwoord knop naast je emailadres:

4. Geef je nieuwe wachtwoord twee keer in en klik op de Wachtwoord wijzigen-knop
  5. Klaar!

Indien je je cPanel gegevens niet weet, log je in op je Hoasted klantenomgeving (www.hoasted.com/login) en ga je naar Diensten > Mijn services. Vanuit daar kun je zonder wachtwoord inloggen op je cPanel hosting account.