Wanneer je al een website hebt

Als je al een website hebt

• Je kunt de Installatron applications installer gebruiken om een bestaande website te importeren, zelfs als die website op een andere server, account of IP adres staat. Ga naar Installatron Applications installer in cPanel en selecteer het applicatie type waarop je bestaande website draait. Naast de button 'Installeer deze applicatie', kun je een dropdown optie selecteren en kiezen voor 'Importeer bestaande installatie'. Selecteer deze en vul de gegevens in om je website automatisch te importeren naar je Hoasted cPanel account. Raadpleeg bijvoorbeeld onze uitgebreide handleiding voor WordPress importeren met Installatron
  • Je kunt je website uploaden via FTP of sFTP. Je kunt je cPanel gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om te verbinden met FTP of een nieuw FTP account aanmaken in cPanel onder 'FTP accounts'. De Hoasted handleiding voor FTP bevat alle informatie die je nodig hebt.
  • Via 'Bestandsbeheer (File Manager)' in je cPanel. Je kunt bestanden uploaden via je browser en je hebt geen aanvullende software nodig. Je kunt ook de cPanel file manager gebruiken om bestaande bestanden te bekijken of te bewerken. Zie hiervoor de Bestandsbeheer handleiding.
  • Je kunt ook Hoasted vragen je website te verhuizen, vul dan het verhuisformulier in. Vanaf een business pakket of hoger is dit zelfs kosteloos!