Wanneer je nog geen website hebt

Als je nog geen website hebt:

Wanneer je nog geen website hebt kan dit gemakelijk met een erg handig tool ingebouwd in je cPanel account, deze Installatron. Als je een populaire applicatie wilt installeren zoals WordPress, Joomla of Drupal, kan dit binnen enkele tellen vanuit cPanel met de button ‘Installatron Applications Installer’.

Je kunt een onbeperkt aantal applicaties installeren. Als je ze hebt geïnstalleerd verschijnt er een link in Installatron (de middelste link die eruit ziet als jouwwebsite.com/wp-admin/) om meteen in te loggen op de backend van jouw applicatie.

Je kunt al binnen 5 minuten je eerste website installeren met onze Installatron handleidingen: handleiding voor installeren WordPress of handleiding installeren van Joomla.