Email instellen: Overige programma's en apparaten

De volgende instellingen gelden als je email bij Hoasted staat. Onderstaand daarvoor de standaard aanbevolen instellingen voor handmatige configuratie van email programma's of apparaten. Zou je graag een mailprogramma toegevoegd zien aan de lijst van mailprogramma's waarvoor we handleidingen hebben, stuur dan een mail aan onze support afdeling: support@hoasted.com

Email instellingen van Hoasted

Type verbinding

IMAP

Gebruikersnaam

Je volledige emailadres (zoals john@domeinvoorbeeld.com)

Wachtwoord

Wachtwoord van je emailaccount

Inkomende Server

hostingsecure.email

Inkomende Poorten

993

In het geval je toch gebruik wilt maken van POP3:
995

Uitgaande Server (smtp)

hostingsecure.email

SMTP (Uitgaande) Poort

465

SSL

SSL moet ' AAN' om je account correct te kunnen verbinden.

Verificatie / authenticatie

Voor zowel inkomende als uitgaande email is wachtwoord authenticatie/verificatie nodig. Gebruik hiervoor altijd je volledige emailadres als je gebruikersnaam met bijbehorend wachtwoord.