Inloggen op WordPress zonder wachtwoord met Installatron

We bieden de mogelijkheid om jouw website kosteloos te koppelen aan Installatron in cPanel. Het voordeel van het gebruik van Installatron is:

• Inloggen in je WordPress dashboard zonder wachtwoord
  • Snel backups maken of terugzetten
  • Automatisch extra' backups maken en opslaan in Google Drive of Dropbox

Inloggen zonder wachtwoord

1. Log in op je cPanel account (Weet je niet hoe? Lees het hier.)
  2. Wanneer ingelogd op cPanel, klik aan de zijkant op 'My Applications'.

My applications

3. Daar zie je het overzicht van gekoppelde applicaties. Bekijk of jouw installatie er tussen staat.

(staat je website er niet tussen? Zie onderaan dit artikel)

Installatron My Blog

4. Klik op de middelste link om direct in te loggen zonder wachtwoord (de link eindigend op /wp-admin/)

Inloggen zonder wachtwoord

5. Je ben nu in je WordPress Dashboard zonder je gebruikersnaam en wachtwoord in te geven.

Wanneer je website nog niet in Installatron staat

Kies een van de onderstaande handleidingen:

Situatie Artikel
Indien je website nog bij een andere host staat ' Installatron - WordPress importeren'
Indien je nog geen website hebt ' Installatron - WordPress installeren'
Indien je website nog niet in Installatron
staat, maar wel al in het cPanel account draait
' Installatron - Veilig koppelen of ontkoppelen'

Op zoek naar andere Installatron handleidingen? Klik  hier.