Standaard pagina

Domain reserved

Als je een webhosting account aanmaakt bij een geregistreerd domein, zal al direct in de browser de Hoasted standaard pagina (met de melding Domain Reserved) in beeld komen:

Op de pagina wordt aangegeven dat de domeinnaam al in gebruik is. In je webhosting account kun je dit bestand (index.html in jouw public_html map) verwijderen of vervangen door een andere (tijdelijke) pagina.

Zodra je een website geplaatst hebt, komt jouw website in beeld.

Heb je al een website geplaatst, maar verschijnt nog steeds deze standaard pagina? Leeg je Browsercache en roep dan je website opnieuw op.

Als je website nog niet in beeld komt, e-mail dan support@hoasted.com of maak een support ticket.