Transactionele Emailserver gebruiken voor grote mailingen

In het geval dat je vanuit de website grotere mailingen wilt versturen is het verstandig om met de Hoasted Transactionele Email Server (TES) aan de slag te gaan.

Het kan zijn dat je in bijvoorbeeld WordPress nog wel een plugin moet toevoegen om eventuele grote volumes email alerts (bijvoorbeeld 1000 emails tegelijk) via een email queue in WordPress te laten verlopen. Het is puur om de volumes op te splitsen. Hiervoor zijn verschillende gratis WordPress plugins beschikbaar, die emails in batches versturen. Het verzenden zelf gaat nog steeds in een mum van tijd, echter wordt het dan in enkele batches verdeeld zodat de data niet vastloopt door volume.

Onze TES staat het volgende toe:

maximaal 950 emails in een batch tegelijk verzenden
maximaal 10.000 ontvangers per batch
Maximaal 20mb per bericht

Wat er moet gebeuren

1. Aanmaken pakket
  2. Instellen WordPress met WP Mail SMTP (https://hoasted.link/2KOUxI8)
  3. Mailpoet of andere mailinglijst plugin instellen
Daarmee worden alle emails in de website en nieuwsbrieven verzonden via de Transactionele email server (TES). Laat maar weten of we dit pakket voor je kunnen aanmaken. Je kunt het maandelijks aanpassen mocht dat nodig zijn.