Hoe verwijder ik een MySQL gebruiker

In tegenstelling tot het verwijderen van een gebruiker uit de database, verwijdert deze actie de gebruiker en zijn gegevens volledig, daardoor kan de verwijderde gebruiker geen acties meer uitvoeren of toegang verkrijgen.

MySQL gebruiker verwijderen

1. Log in op je cPanel account.
  2. Navigeer naar Databases. De Database sectie wordt weergegeven.

3. Klik op MySQL® Databases.

De MySQL® Databases pagina wordt weergegeven.

Scroll naar beneden naar de sectie Huidige Gebruikers

4. Klik op de Verwijderen-knop in de rij van de database gebruiker die je wil verwijderen.De geselecteerde gebruiker wordt verwijderd.