Jetbackup - Backups lokaal downloaden

In sommige gevallen kan het gewenst zijn om de backups lokaal te downloaden. In deze handleiding vind je meer informatie over hoe je dit kunt uitvoeren:

1. Log in op het cPanel account en open de JetBackup tool
  2. Klik vervolgens op 'Full account backups', waar je de desbetreffende backup kunt selecteren:

3. Klik vervolgens op de Download knop en vink alles wat je wilt downloaden aan (standaard staat alles al aangevinkt)

4. De backup zal nu gegenereerd worden, waarvan je de voortgang kunt zien via 'JetBackup > Queue'.
  5. Zodra de backup klaar is kun je deze vinden door terug te gaan naar 'JetBackup > View downloads' en hier op de download knop te klikken:

6. Na het uitpakken van dit .tar.zip bestand kun je de database vinden in de map /databases/ en de bestanden in de map /homedir/