Jetbackup - Backups lokaal downloaden

In sommige gevallen kan het gewenst zijn om de backups lokaal te downloaden. In deze handleiding vind je meer informatie over hoe je dit kunt uitvoeren:

Jetbackup

1. Log in op het cPanel account en open de JetBackup tool
  2. Klik vervolgens op 'Full account backups', waar je de desbetreffende backup kunt selecteren:

Jetbackup 5 - Overzichtsscherm van beschikbare back-ups

3. Klik vervolgens op de Download knop en vink alles wat je wilt downloaden aan (standaard staat alles al aangevinkt)

Jetbackup5 - Overzicht downloads

4. De backup zal nu gegenereerd worden, waarvan je de voortgang kunt zien via 'JetBackup > Queue'.
  5. Zodra de backup klaar is kun je deze vinden door terug te gaan naar 'JetBackup > View downloads' en hier op de download knop te klikken:

Jetbackup5 - Download overzichtsscherm

6. Na het uitpakken van dit .tar.zip bestand kun je de database vinden in de map /databases/ en de bestanden in de map /homedir/

Backup uitpakken op het lokale apparaat