Hoe log ik in op het cPanel-account een reseller gebruiker?

Met een resellerpakket kun je gemakkelijk toegang krijgen tot de cPanel-accounts van al jouw klanten. Dit biedt talloze voordelen, bijvoorbeeld als je bepaalde taken voor hen moet uitvoeren.

Als je wilt weten hoe je toegang kunt krijgen tot het cPanel-account van een specifieke klant, dan volgen hier enkele eenvoudige stappen:

Inloggen als reseller op cPanel-account:

1. Log in op WHM.

2. Klik op 'List Accounts' in overzicht.

3. Zoek het betreffende domeinnaam en klik op het cPanel-logo aan de rechterkant. Op deze manier wordt het cPanel-account van de klant geladen en kun je aan de slag.