Microsoft 365 Mail alias instellen (resellers)

Een alias e-mailalias is een secundair e-mailadres dat gekoppeld is aan een primair e-mailaccount. Hiermee word alle mail naar het primaire account gestuurd. Hieronder staat hoe je dit instelt voor Microsoft 365.

1. Log in op https://admin.microsoft.com met je Globale beheerder account en ga naar Users -> Active users.
  2. Klik op de gebruiker waarvoor je een alias wilt instellen en ga naar Account -> Manage username and email:

1. Vul de username in van de emailalias en sla dit op via 'Save changes'

Je hebt nu een alias ingesteld op jouw Microsoft 365 mailadres.