Microsoft 365 Gebruikers rechten beheren (resellers)

Om zelf rechten te wijzigen van gebruikers kan je inloggen met het Admin account.

1. Ga vervolgens naar Users -> Active users en druk op de gebruiker waar jij de rechten voor wilt wijzigen:

Active users Admin

1. Klik daarna in het tab 'Account' op 'Manage roles' zoals hieronder te zien:

Manage roles

1. Kies hier de rechten die je wilt toekennen aan een gebruiker en klik vervolgens op 'Save changes'. De gebruiker dient hier nog even opnieuw in te loggen waarna de rechten zijn toegekend:

Manage admin roles in Microsoft 365