Microsoft 365 Licenties koppelen aan gebruikers (resellers)

Wanneer je een licentie wilt wijzigen voor een gebruiker nadat je deze via ons hebt gekocht, dan kan je dit zelf wijzigen in de admin omgeving via https://admin.microsoft.com. Om dit te kunnen doen dient het account waarmee je inlogt de globale admin rechten te hebben.

1. Ga in het menu aan de linkerzijde naar Users -> Active users en klik op de gebruiker waarvan je de licentie wilt wijzigen:

2. Vervolgens klik je dan op 'Licenses and apps' en vink je de licentie aan welke jij wilt activeren voor deze gebruiker:

1. Klik daarna op ' Save changes ' en de Licentie is aangepast.