Microsoft 365 Mailbox wachtwoord wijzigen (resellers)

Om het wachtwoord te resetten/wijzigen ga je naar https://admin.microsoft.com en log je in op de Globale Beheerders account. Daar ga je via Users -> Active users en zoek je de gebruiker op in de lijst waar je het wachtwoord voor wilt wijzigen en druk je op het Sleuteltje naast de gebruiker:

Active users Microsoft 365 omgeving

Kies vervolgens om automatisch een nieuw wachtwoord te ontvangen welke direct zichtbaar zal worden, of verzin het wachtwoord zelf door het vinkje uit te vinken van 'Automatically create a password' en druk op Reset password:

Reset password in Microsoft 365 omgeving

Je krijgt nu het nieuwe wachtwoord te zien welke je kan delen met de gebruiker:

Password has been reset in Microsoft 365 omgeving