Veilig wachtwoorden delen met onetimesecret.com

Onetimesecret is een eenvoudige en veilige manier om gevoelige informatie te delen met anderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over wie er toegang toe heeft. Door het opsplitsen van login details en wachtwoorden, kun je met Onetimesecret informatie delen zonder dat deze in verkeerde handen terechtkomt - zelfs wanneer iemand anders toegang heeft tot je mail. Via de onderstaande stappen kan je eenvoudig je eigen onetimesecret maken en verzenden.

Wachtwoorden delen met Onetimesecret.com

1. Ga naar de website van onetimesecret.com.
  2. Typ het wachtwoord of andere gevoelige gegevens die je wilt delen in het veld "secret".

Onetimesecret password maken

3. Klik op "Create a secret link" om een link te genereren.
  4. Kopieer de link en verstuur deze naar de ontvanger via e-mail, chat of een ander gewenst communicatiemiddel.

Link voor je onetimesecret password

Zodra de ontvanger de informatie heeft bekeken, wordt de link automatisch verwijderd en kan deze niet meer worden geopend.