Gebruik van 2FA

Activeren van 2FA of meervoudige authenticatie

Het is bij ons mogelijk om meervoudige authenticatie in te stellen op zowel je klantenaccount als ook je cPanel hosting accounts. Houd er echter wel rekening mee dat wanneer dit is ingeschakeld op je cPanel hosting account, onze support afdeling in mindere mate toegang heeft. Wanneer je support nodig hebt, dien je deze authenticatie instelling eerst te activeren voordat we je kunnen helpen met je vragen. Als dat geen probleem is voor je, kun je 2FA zonder problemen activeren in cPanel.

Activeren 2FA voor Hoasted klantenpaneel

Om 2FA te activeren op je klantenpaneel, loop je de volgende stappen door:

1. Log in op je klantenpaneel op https://www.hoasted.com/login/
  2. Ga rechtsboven naar de blauwe knop en kies voor veiligheidsinstelligen
  3. Op de pagina die je nu ziet, klik je op de groene 'klik hier om het in te schakelen knop'
  4. Vervolgens klik je op 'start', vanuit waar er een QR code wordt aangemaakt die je kunt koppelen aan je authenticator app.
  5. Log nu uit en log opnieuw in op https://www.hoasted.com/login/. Een geldige authenticatiecode is nu vereist om in te kunnen loggen op je klantenpaneel.