Facturatie - Factuur betalen

Bij bestelling van een nieuwe dienst of domein stuurt Hoasted een factuur. Als je niet kiest voor automatische afschrijving, kun je die factuur via het Hoasted klantenpaneel betalen. Stappen zijn:

Facturen eenvoudig betalen:

1. Log in op jouw Hoasted klantenpaneel

2. Klik op de openstaande factuur:

3. Je krijgt dan de betreffende factuur in beeld:

4. Bij Betaalmethode kun je verschillende mogelijkheden selecteren: iDeal, via Bankbetaling, Paypal en Credit Card.

a. iDEAL

Selecteer rechts boven in de factuur je bank en klik op Betaal via iDEAL. Je komt dan in het bekende iDEAL scherm en kunt zo de factuur betalen.

b. Via bankbetaling

Kies in dat geval bij Betaalmethode: Bank payment (pay later)

Ga dan naar je bank(app) en maak het bedrag over onder vermelding van het factuurnummer. Dit staat links boven onder het Hoasted icoon in dit voorbeeld 49366:

c. Paypal

Bij betaling via Paypal voegen we extra kosten toe (Paypal berekent voor elke Paypal betaling kosten aan ons). Als je die betaalmethode kiest, verschijnt rechtsboven op de factuur het Paypal icoon. Klik daarop om de betaling af te ronden:

d. Creditcard

Bij betalen via Creditcard voegen we extra kosten toe (de Creditcard maatschappij berekent voor elke creditcard betaling kosten aan ons). Selecteer Betaalmethode: Creditcard. Klik rechts boven op de factuur op de groene Pay Now knop om de betaling af te ronden.