Facturatie - Factuur automatisch in cc naar tweede adres of boekhoudprogramma

Wanneer je werkt met een boekhoudprogramma, externe administratie of indien je je facturen gewoonweg op een andere adres wilt ontvangen, bieden we de mogelijkheid om een factuuradres toe te voegen in je account. In dit artikel de uitleg over hoe je dit instelt in je Hoasted klantenaccount.


Instellen van een tweede adres:

  1. Log in op je Hoasted klantenaccount via hoasted.com/login
  2. Klik op je naam rechtsboven, en klik op ‘Contactpersonen/sub-accounts’

    Instellen van een tweede adres

  3. Voeg de gegevens toe (inclusief het facturatie email adres), vink aan ‘activeer sub-account’ en kies de rechten die je wilt geven. In het geval het gaat om een facturatieadres adviseren we enkel 'bekijk en betaal facturen' aan te vinken.

    Selecteer de rechten die het sub account moet hebben

  4. Nadat je het hebt opgeslagen worden facturen automatisch in cc naar het facturatieadres verstuurd. Bij iedere factuur email wordt de factuur ook als PDF toegevoegd.
  5. Klaar!

De-activeren betaalbevestigingen

Let op: Indien je graag de bevestigings-emails van betaalde facturen wilt de-activeren, dan is dat mogelijk. Stuur hiervoor een ticket naar support@hoasted.com, dan maken wij het voor je in orde.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.