Facturatie - Automatische afschrijving activeren

Voor zowel jou als Hoasted is het efficiënter om je facturen automatisch te laten afschrijven. Op die manier ontvang je maandelijks één overzichtelijke factuur en hoef je geen handmatige betalingen meer uit te voeren.

Instellen automatische afschrijving

  1. Ga naar je Hoasted klantenpaneel: https://www.hoasted.com/cp/incasso.php
  2. Vul daar de benodigde gegevens in:

    Online betalingsformulier met velden voor rekeninghouder, IBAN-nummer en checkbox voor akkoord met algemene voorwaarden, naast een 'Verstuur' knop.

  3. Nadat je op Verstuur hebt geklikt, ontvang je veelal binnen een werkdag een bevestigingsmail. Bovendien zul je niet meer dan één factuur per maand krijgen (een verzamelfactuur).

Hoe werkt het

Alle facturen, die in de loop van de maand voor je diensten bij Hoasted gemaakt worden, verzamelen we en op de eerste van de volgende maand wordt die verzamelfactuur verstuurd. Vervolgens wordt het bedrag rond de achtste van die maand afgeschreven van je bankrekening.

Automatische afschrijving deactiveren

Toch liever geen gebruik meer maken van automatische afschrijving? Neem contact op met onze support afdeling, en we deactiveren het voor je.

Rekeningnummer wijzigen

Wil je het rekeningnummer voor de automatische betaling aanpassen? Dat kan via onze support afdeling. Maak hier een ticket aan.

Storneringen

Als je een email hebt ontvangen dat een betaling gestorneerd is (dit betekent dat je het geïncasseerde bedrag zelf hebt teruggeboekt of dat wij het bedrag niet van jouw bankrekening hebben kunnen afschrijven), hoef je niets te doen. De mislukte afschrijving wordt de eerstvolgende mogelijkheid opnieuw geïncasseerd. Is het een 3e stornering? Dan ontvang je een factuur voor administratiekosten van 25 euro die je nog moet betalen. De automatische afschrijving voor jouw account wordt dan ook automatisch gedeactiveerd.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.