Facturatie - Heb ik een PayPal account nodig om de PayPal gateway te gebruiken

Om de PayPal gateway te gebruiken heb je altijd een PayPal account nodig.

Om een veilig en open kanaal voor betalingen te faciliteren biedt PayPal Payflow Gateway. Met PayPal’s applicatie programma interface (API), kunnen klanten hun credit en debit card betalingen en autorisaties verwerken. Klanten hebben de optie om elke betalingsverwerker of bank te kiezen om hun transacties af te ronden. Diegenen die zelfs controle willen hebben over het back-end gedeelte van de transacties kunnen hun eigen pagina's gebruiken en ze laten verwerken door de API die wordt aangeboden door PayPal, en daarmee volledige beveiliging hebben.

Klik op de volgende link als je nog geen PayPal account hebt en er een wil opzetten.

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/account-selection