Facturatie - Wijzigen tenaamstelling op de factuur of hoe wijzig ik betalingsgegevens als creditcard

De facturatie informatie heeft betrekking op het verstrekken van informatie over je tenaamstelling en eventueel de creditcard die gebruikt wordt voor facturatiedoeleinden. Je kunt je factuurgegevens bijwerken in het Facturatie tabblad.

Tenaamstelling Wijzigen

1.  Login op de Klanten Gedeelte pagina.

2.  Navigeer naar > Gegevens Aanpassen.

factuurgegevens bijwerken

De Mijn Gegevens pagina wordt weergegeven.

Account Details pagina

3.  Controleer je accountgegevens en maak de noodzakelijke wijzigingen in de benodigde velden.

4.  Wil je je credit card gegevens aanpassen, voer dan een nieuwe credit card in. Navigeer daarvoor naar Betalingsinformatie.

hoasted Betalingsinformatie

5. Selecteer het soort kaart voor facturatie van de Kaart Type drop down lijst.

6.  Voer het kaartnummer in in het Kaartnummer invoerveld.

7.  Selecteer de Vervaldatum van je kaart uit de drop down lijst.

8.  Voer je CVV/CVC2 nummer in in het tekstveld.

9. Klik op Wijzigingen opslaan.

De wijzigingen van de factuurgegevens zijn bijgewerkt.