Hoe wijzig ik mijn factuurgegevens

De facturatie informatie heeft betrekking op het verstrekken van informatie over je creditcard die gebruikt wordt voor facturatiedoeleinden. Je kunt je factuurgegevens bijwerken in het Facturatie tabblad.

1.  Login op de Klanten Gedeelte pagina.

2.  Navigeer naar > Gegevens Aanpassen.

factuurgegevens bijwerken

De Mijn Gegevens pagina wordt weergegeven.Account Details pagina

3.  Controleer je accountgegevens en maak de noodzakelijke wijzigingen in de benodigde velden.

4.  Navigeer naar Betalingsinformatie.

hoasted Betalingsinformatie

5. Selecteer het soort kaart voor facturatie van de Kaart Type drop down lijst.

6.  Voer het kaartnummer in in het Kaartnummer invoerveld.

7.  Selecteer de Vervaldatum van je kaart uit de drop down lijst.

8.  Voer je CVV/CVC2 nummer in in het tekstveld.

9. Klik op Wijzigingen opslaan.

De wijzigingen van de factuurgegevens zijn bijgewerkt.