SSL certificaat bestellen dat ook op servers elders gebruikt moet worden

SSL certificaat dat op een andere server gebruikt moet worden, of een wildcard SSL certificaat dat ook op andere servers gebruikt moet worden

Om dit te bestellen en aan te maken, gebruik je de normale handleiding, maar kies je ervoor om in het scherm voor het aanmaken van je SSL certificaat zelf een CSR te genereren en vul je daarvoor de gevraagde gegevens in.

SSL certificaat bestellen:

Let op 1: Bij het invullen zijn e-mail en department niet verplicht

Let op 2: Laat de CSR, de public en de private key naar je e-mailadres sturen. Die heb je nodig straks om het certificaat op je server elders te installeren.

Genereer een nieuwe CSR

Verschillende instellingen voor CSR

Let op: als je de gegevens ingevuld hebt en op het volgende scherm komt:

CSR is gegenereerd

Selecteer dan alle tekst van CSR, Public en Private Key en kopieer die naar een veilige plek. Je hebt deze later nodig voor de installatie van het certificaat.

Vink aan "I have saved the RSA Private Key".

RSA Private Key

en klik dan na Generate de Use this CSR.

Ga nu verder met de handleiding voor het aanvragen bij punt 17