Automatische mails over SSL certificate expiry

SSL certificate expiry mails

Deze berichten worden automatisch verzonden, om je te wijzen op dat het certificaat weer automatisch verlengd gaat worden. De kosteloos inbegrepen certificaten verlengen iedere 60 dagen automatisch. Je hebt ook de mogelijkheid zelf handmatig te verlengen mocht je dat graag willen (in onze ogen niet nodig). Als alternatief kun je voor 18 euro per jaar ook een betaald Sectigo certifcaat aanschaffen. Dan kun je het meteen voor twee jaar activeren en heb je er geen omkijken naar.

In het geval je enkel de notificatie wilt aanpassen, dat kan. Je kunt in je cPanel bij Voorkeuren > Contactgegevens zelf instellen of je deze berichten wilt ontvangen of niet.

Voor betaalde Sectigo certificaten raden we je aan gebruik te maken van de Hoasted SSL Checker: vul je domeinnaam en e-mailadres in en je ontvangt tijdig een e-mail tegen de tijd dat het certificaat verlengd dient te worden.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.