Administratie - Diensten overzetten naar ander klantenaccount

Het kan gebeuren dat (een deel van) de diensten die Hoasted aan jou factureert, voortaan aan een ander in rekening gebracht moeten worden.  Er zijn dan 3 mogelijkheden:

Diensten overzetten naar een ander klantenaccount

 1. De ander is reeds klant bij Hoasted

  In dat geval is het voldoende een mail naar [email protected] te sturen met daarin welke diensten je overgezet wilt hebben en de klantnaam te vermelden. Hoasted maakt het dan in orde en nieuwe facturen zullen dan naar de ander gestuurd worden.

 2. De ander is nog geen klant bij AntennaIn dat geval graag de ander vragen zich te registreren als klant op onze pagina: Registreer als klant

  Dan kun je als dat gedaan is, ons de mail sturen met welke diensten je overgezet wilt hebben en de klantnaam. Hoasted maakt het dan in orde en nieuwe facturen zullen dan naar de ander gestuurd worden.

 3. Alle diensten moeten naar een andere tenaamstelling.

  Bijvoorbeeld als je bedrijfsnaam wijzigt: wijzig dan je klantgegevens. Zie daarvoor onze handleiding: https://support.hoasted.com/article/176-hoe-wijzig-ik-mijn-factuurgegevens

  In geval je alles overdraagt aan een ander, gebruik dan onze handleiding: Account eigendom overzetten.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.