Hoe voeg ik privacy toe aan mijn domeinen en voorkom ik spam?

Gegevens over eigenaren van domeinnamen worden helaas misbruikt.

Whois bevat privacy-gevoelige informatie bij alle domeinen

Bij verschillende extensies als bijvoorbeeld .com, .org en .net kunnen spammers of derden dan opvragen wie de eigenaar is, wat het e-mailadres is, enz. Kies als je dat niet wilt voor Hoasted Domain Privacy Protection voor €6,99 per jaar per domein. Daarmee voorkom je ook spamontvangst op je e-mailadres.

Misbruik door kwaadwillenden

Helaas hebben wereldwijd en ook in Nederland al veel bedrijven en personen spam, phishingmails en marketingtelefoontjes gekregen, door misbruik van deze privacy-gegevens uit de WHOIS databases.

Oplossing: domein privacy

Er is een oplossing. Je hebt de mogelijkheid om al bij het registreren of verhuizen van een domeinnaam Hoasted Domain Privacy Protection voor €6,99 per jaar per domein toe te voegen. Daarmee worden jouw gegevens in de WHOIS van je domein volledig onherkenbaar gemaakt. Daarna zijn jouw persoonlijke en/of bedrijfscontactgegevens afgeschermd tegen spam of misbruik. Indien je al een domein hebt, maar nog geen domein-privacy hebt, dan kan dat ook op een later moment worden toegevoegd.

Hoasted biedt domein privacy

In plaats van jouw gegevens bij jouw domein vinden spammers dan jouw anoniem gemaakte gegevens. Het kan ook gebeuren dat iemand, die je website bekijkt, met goede bedoelingen contact met je wil opnemen. Hij of zij zal dan automatisch contact opnemen met Hoasted. Waar nodig nemen wij contact met jou op, afhankelijk van het bericht. Standaard negeren wij alles behalve overname-biedingen op domeinnamen. 

Alle type domeinnamen en extensies komen in aanmerking voor deze privacy..

Hier bestellen

Als je dit wilt toevoegen aan jouw domein(en), kun je het bestellen bij Hoasted via deze link: Hoasted domein privacy

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.