Hoe installeer ik Teamviewer

Met TeamViewer kan onze support afdeling op jouw scherm meekijken en jou op afstand helpen. Het gebruik van het programma is snel, veilig en volledig kostenloos. Hiermee kunnen we jouw instellingen controleren of probleem verhelpen wanneer iets niet volledig naar jou wens werkt of ingesteld staat.

Veiligheid

Wanneer Teamviewer geïnstalleerd en geopend is, kun je middels jouw persoonlijke ID en toegangscode veilig toegang verlenen aan anderen. Jouw scherm wordt dus enkel gedeeld wanneer jij dat toestaat. Op het moment dat jij de verbinding verbreekt, wordt ook de schermdeling uitgezet.

Aan de slag

1. Download en installeer TeamViewer via onderstaande links:
    1. Voor Apple/Mac: Link
    2. Voor Windows: Link
  2. Installatie:
    1. TeamViewer voor Windows:
      1. dubbelklik dan op het TeamViewerQS.exe-bestand en kies ‘Uitvoeren’.
      2. Geef Toestemming als daarom gevraagd wordt.
      3. Na de installatie start TeamViewer. Loop de stappen door waar nodig.
      4. Het programma start vanzelf.
    2. TeamViewer voor Mac:
      1. dubbelklik op TeamViewerQS.dmg en het programma begint met de installatie
      2. Ga daarna akkoord met de eindgebruikersvoorwaarden.
      3. Klik vervolgens op Installeer.
      4. Voer het wachtwoord van je computer in als daarom gevraagd wordt.
      5. Het programma installeert zichzelf, sluit het af met Close. Het programma start vanzelf.

Instellen van TeamViewer voor mac

3. Als het programma gestart is zie je in de linkerkolom de ID (van 9 cijfers) en het wachtwoord die je beiden doorgeeft aan onze support.
  4. Met deze gegevens kan Hoasted inloggen op jouw computer en met het eigen toetsenbord en muis bijvoorbeeld je e-mail installeren/goed instellen of andere zaken. Ondertussen kun jij zien wat Hoasted aan het doen is.
  5. Wanneer je de verbinding wilt verbreken sluit je Teamviewer of klik je op de X in het Teamviewer verbindingsscherm.