Microsoft 365 Aliassen toevoegen (eindgebruikers)

Een alias email alias is een secundair email adres dat gekoppeld is aan een primair e-mailaccount. Hiermee word alle mail naar het primaire account gestuurd. Hieronder staat hoe je dit instelt voor Microsoft 365.

Stuur een bericht naar support@hoasted.com met het verzoek een alias aan te maken voor jouw mailadres. Laat ons weten wat het alias mailadres moet zijn en aan welke mailadres deze gekoppeld mag worden, dan regelen wij dit meteen voor je.

Heb je admin toegang?

Indien je zelf toegang hebt tot een admin account, kun je deze alias heel gemakkelijk zelf instellen. Dit doe je als volgt:

1. Log in op https://admin.microsoft.com met je Globale beheerder account en ga naar Users -> Active users.
  2. Klik op de gebruiker waarvoor je een alias wilt instellen en ga naar Account -> Manage username and email:

Microsoft 365 Exchange actieve gebruikers account

1. Vul de username in van de emailalias en sla dit op via 'Save changes'

Microsoft 365 exchange aliassen toevoegen

Je hebt nu een alias ingesteld op jouw Microsoft 365 mailadres.