Debugging algemeen - Overzicht error codes en meldingen

Er zijn een aantal verschillende error codes die om verschillende redenen getoond kunnen worden in de error logs. Zie onderstaand een aantal van de meeste voorkomende meldingen en hoe je deze kunt oplossen.

403 error

Een 403 error is altijd gerelateerd aan de rechten van de bestanden of gebruiker en geeft aan dat er onvoldoende rechten zijn om een bepaalde actie uit te voeren. 

Bekijk hier onze volledige handleiding over het oplossen van de 403 error melding, of bekijk onderstaand de meest voorkomende oplossingen:


404 error

Een 404 melding geeft aan dat de desbetreffende pagina niet gevonden kan worden. Vaak gaat dit om een ontbrekend bestand, maar het kan ook in de WordPress permalinks zitten. 

Bekijk hier onze volledige handleiding over het oplossen van de 404 error melding, of bekijk onderstaand de meest voorkomende oplossingen:


500 error

500 errors zijn PHP errors waarbij er een fout in de code zit die ervoor zorgt dat andere code niet correct uitgeladen kan worden. 

Bekijk hier onze volledige handleiding over het oplossen van de 500 error melding, of bekijk onderstaand de meest voorkomende oplossingen:

503 error

De 503 internal server error word altijd veroorzaakt door een gebrek aan resources. 

Bekijk hier onze volledige handleiding over het oplossen van de 503 error melding, of bekijk onderstaand de meest voorkomende oplossingen:

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.